Presentatie plan bij Wijk en Dorpsgericht Werken te Hollandsche Rading

Gisteravond, 22 juni 2011,  heeft de voorzitter van de stichting, Thijs van der Wel,  in het dorpshuis van Hollandsche Rading een uiteenzetting gegeven over het Project Bosberg 2.0. Digitaal onderwijs voor de leerlingen van de Bosbergschool, de school als middelpunt van de community Hollandsche Rading, fundraising , het kwam allemaal aan de orde.  Het project werd gezien de positieve reacties goed ontvangen. Men was het erover eens dat de school een belangrijke positie heeft in Hollandsche Rading en die moet houden.

Tags »

Autor:monique
Datum: donderdag, 23. juni 2011 8:26
Trackback: Trackback-URL Themengebiet: Geen categorie

Feed zum Beitrag: RSS 2.0 Kommentare und Pings geschlossen.

Keine weiteren Kommentare möglich.