Doelstelling

De stichting Vrienden van de Bosbergschool is opgericht om deskundigheid, diensten en middelen ter beschikking te stellen, zodat het management en de leerkrachten en in samenwerking met de ouders het ICT gebruik en daarmee het onderwijs kunnen verbeteren.

Naast de inzet van ouders streeft de stichting er bewust naar ook andere dorpsbewoners te betrekken bij dit project. Wellicht is er in het dorp meer expertise beschikbaar die kan bijdragen aan het succes van dit project. Bewoners die menen bijdragen te kunnen leveren worden nadrukkelijk uitgenodigd zich te melden via het contactformulier.

Naast een steun aan de Bosbergschool streeft de stichting er door middel van dit project ook naar het gemeenschapsgevoel in Hollandsche Rading te stimuleren. Een goed functionerende school is niet alleen belangrijk voor de leerlingen en de ouders, maar voor het gehele dorp. Een goede relatie tussen school en dorp zal bijdragen aan het welzijn in Hollandsche Rading.

Tags »

Autor:erik
Datum: vrijdag, 13. mei 2011 14:08
Trackback: Trackback-URL Themengebiet: Geen categorie

Feed zum Beitrag: RSS 2.0 Kommentare und Pings geschlossen.

Keine weiteren Kommentare möglich.