In de maand februari belonen digischool en Kennisnet het delen van leermateriaal met een waardebon ter waarde van 10 euro van bol.com! In totaal zijn er 10 bonnen te verdelen voor scheikunde leermiddelen. Dit betreft wel leermiddelen die zelf worden geupload in de database.

Daarnaast heb ik een speciale actie voor de volgende bijdragen die door mijn student worden geupload:

1. 10 euro voor het community lid dat de meeste leermiddelen verstuurd om door de student in de database gezet te worden;
  2. 10 euro voor het community lid dat de meeste PTA-toetsen verstuurd om door de student in de database gezet te worden;
  3. 10 euro voor het community lid dat uberhaupt de meeste leermiddelen verstuurd om door de student in de database gezet te worden.

De bonnen worden in de tweede helft van maart verspreid per e-mail.  Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

acht − 4 =