Op donderdag 17 maart 2011 vindt de vijfde landelijke conferentie NLT plaats, getiteld ‘NLT: schakel tussen VO en HO’, in De Reehorst te Ede. Hoofdspreker is Spinozaprijswinaar 2009 prof.dr.ir. A. van den Berg van Universiteit Twente. Hij geeft een lezing over ‘Nanomedicijnen: kansen voor de geneeskunde’.Deze keer staat de landelijke NLT conferentie in het teken van de verbinding tussen voortgezet en hoger onderwijs. Het programma is zo ingericht dat ervaren en niet-ervaren scholen aan hun trekken kunnen komen. Er zijn diverse workshops zoals over samenwerkingsvormen tussen voortgezet en hoger onderwijs (en bedrijfsleven), leerlijnen, toetsing en schoolexamens, en ontwikkelaars presenteren hun gecertificeerde modules en modules-in-ontwikkeling. Uiteraard zijn de regionale vaksteunpunten NLT aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. Het voorlopige programma van de conferentie vindt u hier (http://betavak-nlt.nl/extramenu/actueel/Agenda/NLT_conferentie_2011/)Inschrijven kunt u hier (http://www.slo.nl/formulieren/nltschakel/).De kosten bedragen € 130,00 per deelnemer (inclusief lunch en drankje).

Reageer


× 3 = negen