Jeroen Clemens werkt als docent Nederlands in het VO en doet daarnaast promotieonderzoek naar Online Tekstbegrip in het VO. Op de HSN2012  in Brugge heeft hij over zijn onderzoek ook een presentatie gegeven. Op zijn blog zijn al heel veel reacties verschenen: zeer de moeite waard om te lezen, en mogelijk ook om op te reageren …
Wie wil er meedoen aan een survey onder leraren Nederlands over online tekstbegrip: wat weten we ervan, wat vinden we ervan, moet het bij Nederlands etc. Kijk op survey en geef je op. Er hebben zich al meer dan 100 docenten opgegeven, maar meer is altijd beter.

Een reactie op “Onderzoek naar Online Tekstbegrip”

  1. Jeroen Clemens | Stand van zaken deelname onderzoek zegt:

    [...] oproep is nu, behalve op mijn edublog ( hier dus), ook geplaatst op Kennisnet-VO en op de Nieuwsblog Nederlands . Waarvoor dank. De aanmelding loopt goed, waarvoor alvast mijn dank aan al die collega’s die [...]

Reageer


twee × 4 =