Maatschappelijke teksten uit kranten en tijdschriften spelen een centrale rol in het examen Nederlands voor havo en vwo vanaf 2014. Dit staat in de syllabi beschreven van het Centraal schriftelijk examen die het College voor Examens (CvE) in juni heeft opgesteld: zie www.examenblad.nl.

Een reactie op “Nieuws in de klas en examen Nederlands 2014”

1. Nieuwsblog Nederlands » Blog Archive » Nieuws in de klas en examen Nederlands 2014 | Nederlands HP | Scoop.it zegt:

[...] Maatschappelijke teksten uit kranten en tijdschriften spelen een centrale rol in het examen Nederlands voor havo en vwo vanaf 2014. Dit staat in de syllabi beschreven van het Centraal schriftelijk examen die het College voor Examens (CvE) in juni heeft opgesteld: zie http://www.examenblad.nl.Nieuws in de klas biedt met de Nieuwsservice ondersteuning aan docenten die hun leerlingen willen voorbereiden op het examen. Alle informatie vind je op de website.  [...]

twee + = 8