Op 9 oktober vond de officiële lancering van de eerste 26 Stercollecties plaats op het Hofstad Lyceum in Den Haag. Het betreft open digitaal leermateriaal voor diverse vo-vakken, geordend in leerlijnen. Voor Nederlands zijn er drie leerlijnen:
Leerlijn Nederlands onderbouw VMBO B
Leerlijn Nederlands onderbouw VMBO KGT
Leerlijn Nederlands onderbouw H/V
Je vindt de leerlijnen  op de
Wikiwijs vakpagina Nederlands VO.

Een reactie op “Stercollecties: Leerlijnen voor Nederlands beschikbaar in Wikiwijs”

  1. Nieuwsblog Nederlands » Blog Archive » Stercollecties: Leerlijnen voor Nederlands beschikbaar in Wikiwijs | Nederlands HP | Scoop.it zegt:

    [...] Op 9 oktober vond de officiële lancering van de eerste 26 Stercollecties plaats op het Hofstad Lyceum in Den Haag. Het betreft open digitaal leermateriaal voor diverse vo-vakken, geordend in leerlijnen. Voor Nederlands zijn er drie leerlijnen:Leerlijn Nederlands onderbouw VMBO BLeerlijn Nederlands onderbouw VMBO KGTLeerlijn Nederlands onderbouw H/V  [...]

Reageer


2 + twee =