Nieuws in de klas en het Creative Learning Lab van Waag Society hebben de IPON / Mediawijzer.net Award gewonnen met hun project De Digitale Nieuwscollage. De award werd op 28 maart uitgereikt tijdens IPON 2012, het jaarlijkse onderwijs & ict event in de Jaarbeurs in Utrecht.

De Digitale Nieuwscollage is een innovatief leerarrangement voor het voortgezet onderwijs dat leerlingen stimuleert om actief de actualiteit te bespreken en te verwerken in lessen Nederlands. Gebruik makend van iPads lezen én bewerken zij nieuwsitems van uiteenlopende nieuwsmedia die zij uiteindelijk zelf naar het digibord sturen voor klassikale bespreking.

Een reactie op “Onderwijsinnovatieprijs voor De Digitale Nieuwscollage”

1. Onderwijsinnovatieprijs voor De Digitale Nieuwscollage | Nederlands online | Scoop.it zegt:

[...] } #themeHeader #titleAndDescription * { color: black; } wp.digischool.nl – Today, 10:02 [...]

5 − = een