TaalPerfect is een webbased programma voor het aanleren en onderhouden van de onderdelen spelling, woordenschat, ontleden en stijl. Het programma is voorzien van voortgangscontrole en het  bespaart de docent veel correctiewerk. TaalPerfect bestaat nu 5 jaar. Vanwege dit vijfjarige bestaan biedt men 50 scholen aan om voor maximaal 50 leerlingen gratis het programma in te zetten tot en met de zomervakantie. Kijk op www.taalperfect.nl.
Stuur een mail naar
leon@taalperfect.nl met daarbij de naam van je school, jouw naam en eventueel die van een collega, en vermeld de klassen en het juiste aantal leerlingen per klas. Volgende week kun je het programma, eventueel remediërend, al inzetten! Iedere inschrijver ontvangt bericht.

een + = 5