Stichting Vi-taal organiseert in samenwerking met het Multatuli Genootschap voor de bovenbouw van Havo/VWO de Multatuli Manifestatie in Den Haag. Op de Multatuli Manifestatie lopen of fietsen jongeren langs de plekken die de beroemde schrijver Eduard Douwes Dekker (Multatuli) in Den Haag bezocht toen hij hier enige tijd woonde. Daarbij maken ze met hun mobieltje een foto van onderwerpen die zij met armoede of onrecht associëren. De route en de plattegrond vind je hier. De slotmanifestatie en de prijsuitreiking is op donderdag 12 april van 15.00 tot 17.00 uur in het Culturalis Theater in Den Haag. Het volledige programma vind je op de website. Je kunt je aanmelden per telefoon 070 – 388 24 12 of per mail: Hettylooman@xs4all.nl.
Er is ook nog aanvullende informatie over de route, o.a. over de stationsbuurt en oude centrum in de negentiende eeuw: Multatuliroute aanvullende stof-2

Reageer


vier + = 11