Uitgeverij ThiemeMeulenhoff heeft een eigen app “Leestips” ontwikkeld bij de literatuurmethode Laagland. Deze app bevat honderden eenvoudig doorzoekbare leestips uit alle literaire periodes, voorzien van een korte beschrijving én eigen beoordelingen van leerlingen. De app bevat tevens een literaire begrippenlijst met zoek- en overhoorfunctie. Download de gratis Laagland-app voor i-Phones of voor Androidtoestellen. Voor andere mobieltjes is er een mobiele site met dezelfde mogelijkheden. Ga hiervoor naar www.laagland-online.nl/laagland_mobiel/.

Een reactie op “Gratis leestip-app voor leerlingen”

1. Ruikt alles al naar chocola op je iPad – en in je klas? | The Sausage Machine zegt:

[...] In de nieuwsbrief noem ik er een paar: Alles ruikt naar chocola, Woordenboekapp, Wordfeud en de leestip-app van ThiemeMeulenhoff bij de methode Laagland. Maar er zijn nog veel meer [...]

vier + 9 =