De 25ste conferentie van Het Schoolvak Nederlands is een jubileumconferentie. Deze conferentie zal gehouden worden op 25 en 26 november 2011 in Den Haag. Er worden bijna tachtig lezingen en andere presentaties verzorgd, georganiseerd in parallelle programmakolommen. Voor het eerst is er dit jaar een aparte programmakolom: Nieuwe Media. Jeroen Clemens en Amber Walraven verzorgen een van de keynotes: Nieuwe geletterdheid, tekstbegrip online. Jeroen Clemens is een discussie begonnen in de groep Het Schoolvak Nederlands op Linkedln.

Ter gelegenheid van het jubileum is er op de vrijdag een gezamenlijke maaltijd en een cabaretvoorstelling. Je kunt je aanmelden via de website: hetschoolvaknederlands.org. De folder van HSN25 kun je downloaden op: http://digischool.kennisnet.nl/community_ne/hsn

Reageer


vijf − 3 =