De Talenquiz bestaat dit schooljaar vijf jaar. De Talenquiz bevat iedere maand acht prikkelende vragen over taal en is bedoeld voor de bovenbouw van het voortgezet onderwijs, in het bijzonder HAVO en VWO. Een abonnement op de Talenquiz is voor docenten GRATIS. Je ontvangt iedere maand de vragen en antwoorden van de nieuwste quiz in je mailbox. Daarnaast is er ook de Talenquiz Online. Een abonnement op de Talenquiz Online kost 25,– euro per schooljaar. Hiermee kun je alle quizzen van een schooljaar door zestig leerlingen online laten spelen, en zelf gemakkelijk de scores bijhouden. Je kunt je aanmelden voor dit abonnement op http://www.taalstudio.nl/talenquiz_i/formulier.html. De eerste Talenquiz van het komende schooljaar verschijnt op 7 september. 

Docenten gezocht
De makers van de Talenquiz zijn op dit moment op zoek naar docenten die hun ervaringen willen delen en mee willen denken over vernieuwing van de Talenquiz. Deze docenten worden in eerste instantie per email geraadpleegd. Mogelijk wordt er daarna nog een (vrijblijvende) bijeenkomst georganiseerd. Wil je hiermee helpen, meld je dan aan voor het docentenpanel van de Talenquiz met een email naar talenquiz@taalstudio.nl.

Reageer


+ zes = 8