In juli 2011 verscheen bij de SLO:

Mondelinge taalvaardigheid in het basisonderwijs
Deze literatuurstudie is de zesde publicatie binnen het project Het Taalonderwijs Nederlands Onderzocht (HTNO) en behandelt het domein mondelinge taalvaardigheid. Achtereenvolgens komen onderzoeken aan de orde die gericht zijn op: doelstellingen, beginsituatie van de leerling, onderwijsleermateriaal, onderwijsleeractiviteiten, instrumentatie en evaluatie. Een korte nabeschouwing geeft inzicht op de vraagstelling en de conclusies van het onderzoek.
Je kunt de publicatie downloaden op de website van de SLO: http://www.slo.nl/organisatie/recentepublicaties/mondelingetaalvaardigheid/ en op de website van de vakcommunity Nederlands: http://digischool.kennisnet.nl/community_ne/slo.

Een reactie op “Mondelinge taalvaardigheid in het basisonderwijs”

  1. Nieuwsblog Nederlands » Blog Archive » Mondelinge taalvaardigheid ... | Nederlands online | Scoop.it zegt:

    [...] Nieuwsblog Nederlands » Blog Archive » Mondelinge taalvaardigheid … Deze literatuurstudie is de zesde publicatie binnen het project Het Taalonderwijs Nederlands Onderzocht (HTNO) en behandelt het domein mondelinge taalvaardigheid. Achtereenvolgens komen onderzoeken aan de orde die … Source: wp.digischool.nl [...]

Reageer


× twee = 4