ExtraNed is een nieuwe website voor het vak Nederlands. Lees onderstaand bericht van Fred Marsman.

Collega’s,
In 2000 ben ik gestart met de website http://www.cambiumned.nl/. De website wordt inmiddels gebruikt door honderden scholen en universiteiten in Nederland en België en had vorig jaar ruim 2.000.000 unieke bezoekers.
Deze bezoekers komen vooral naar CambiumNed om de Nederlandse taal te kunnen oefenen. Om de service voor deze bezoekers uit te breiden liep ik al langer met ideeën om oefeningen op verschillende niveaus te maken. Ook wilde ik dat de vorderingen voor een ieder bijgehouden konden worden en moest het mogelijk worden je resultaten met anderen te kunnen vergelijken.
Deze zaken waren moeilijk op CambiumNed te integreren en daarom heb ik de nieuwe website http://www.extraned.nl/ gemaakt . Graag nodig ik jullie uit deze website te bezoeken. De theorie is vrij toegankelijk, maar de meeste oefeningen zijn alleen met een abonnement te maken. De prijs is echter zo laag mogelijk gehouden. Het is nu ook mogelijk de oefeningen door een klas te laten maken. De leraar krijgt dan gratis een account en kan de resultaten van zijn leerlingen bijhouden. Informatie over de mogelijkheden en kosten vind je op de pagina abonnement.
Graag zie ik jullie terug op ExtraNed,
Met vriendelijke groet,
Fred Marsman Webmaster http://www.cambiumned.nl/ en http://www.extraned.nl/  e-mail: contact@extraned.nl.

Reageer


vier × = 4