jufmelis.nl.
Deze website, waar je spelling, grammatica en woordenschat kunt oefenen, bestaat al enkele jaren. In eerste instantie was de site bedoeld voor de eigen leerlingen van Juf Melis, maar inmiddels maken ook leerlingen van basisscholen, andere scholen voor voortgezet onderwijs en mbo’s er gebruik van. 
Het is sinds kort mogelijk om abonnementen aan te schaffen voor klassen. De docent (of remedial teacher) kan alle leerlingen dan volgen. De leerlingen loggen in en alle behaalde scores worden opgeslagen. De docent kan precies aangeven wat de leerlingen moeten doen en er kan per leerling worden bekeken welke oefeningen zijn gedaan. In het foutenoverzicht kan precies worden bekeken wat er fout is gegaan. 
Ook zonder de aanschaf van een abonnement kan er op de site worden geoefend, maar dan wordt er niets bijgehouden en kunnen leerlingen niet worden gevolgd. 

Een reactie op “Nederlands verbeteren met -”

  1. Dimphy zegt:

    Ik ken deze site, hij is echt aan te bevelen!!!

Reageer


− 1 = vier