Op 18 maart worden de Provinciale Statenverkiezingen gehouden. Een mooie gelegenheid om het nieuws rondom een verkiezing met uw leerlingen op de voet te volgen. Welke issues staan er op de agenda in uw provincie, welke argumenten worden ingezet en hoe komen die naar voren in de media? En wat vinden uw leerlingen? Bespreek de uitslagentabellen en laat ze bijvoorbeeld zelf berekeningen uitvoeren.

Gedurende de verkiezingen kunt u twee weken lang alle dag- en weekbladen aanvragen via onze Nieuwsservice. Door de actualiteit met uw leerlingen te bespreken, worden uw lessen begrijpelijker en betekenisvoller.
Als u voor zondag 8 maart 2015 bestelt dan kunnen de bladen vanaf maandag 16 maart 2015 bezorgd worden. Meer informatie? Kijk op de speciale pagina rondom de Provinciale Statenverkiezingen.

Reageer


7 − vijf =