Docenten gezocht voor constructiegroepen centrale toetsen en examens

Bent u goed in het stellen van de juiste vragen? Bent u een creatieve en vakbekwame docent, die graag met de vakinhoud en met toetsing bezig is? Dan is meewerken aan de constructie van centrale toetsen en examens misschien iets voor u.
Cito zoekt docenten die vanaf 1 augustus 2015 beschikbaar zijn voor diverse constructiegroepen op vmbo en havo/vwo niveau. De constructie van opgaven vindt deels thuis plaats. De omvang van de werkzaamheden verschilt per vak, maar neemt meestal enkele uren per week in beslag. U bent als docent werkzaam in het schooltype waarvoor u de toets of het examen maakt en u heeft recente ervaring met examenklassen. U beschikt over gedegen vakkennis en u heeft ervaring met Word. Docenten die meewerken aan een schoolboekmethode, komen niet in aanmerking.

Kijk voor meer informatie en een overzicht van de diverse vakken vanaf 7 februari a.s. op www.cito.nl en reageer uiterlijk zondag 1 maart 2015.

× zeven = 63