Namens dance4life brengt Codename Future het ‘dance4life scholenproject’onder je aandacht. 100 scholen kunnen hier aankomend schooljaar kosteloos gebruik van maken. Deelname wordt geheel gefinancierd, maar wacht niet te lang met inschrijven, want vol = vol. De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt! 
 
Let op: scholen kunnen zich tot 31 maart 2014  inschrijven. Ervaring leert echter dat het project binnen een paar weken vol zit, dus wacht niet te lang met inschrijven!
 
Het project in het kort
Het vak maatschappijleer leent zich bij uitstek om aan de slag te gaan met de verschillende thema's van dance4life. Deze onderwerpen hebben betrekking op de eigen leefwereld van de leerlingen en gaan in op de situatie in de wereld. Leerlingen krijgen meer kennis over en voor de relatie tussen seksuele gezondheid en rechten en (de verspreiding van) hiv en aids.
>> Meer informatie over het project? kijk op http://codenamefuture.nl/dance4life
>> Lestips voor het vak Maatschappijleer: http://www.dance4life.nl/nl/scholen/docenten/maatschappijleer/

Reageer


+ 1 = vijf