En bent u een creatieve en vakbekwame docent, die graag met de vakinhoud en met toetsing bezig is?
Dan is meewerken aan de constructie van Centrale toetsen en examens misschien iets voor u.

Betreft docenten constructiegroepen Centrale toetsen en examens.
Cito zoekt docenten die vanaf 1 augustus 2014 beschikbaar zijn voor de constructiegroepen van:
- maatschappijleer 2 BB
- maatschappijleer 2 GL/TL
- maatschappijleer 2 KB
- maatschappijwetenschappen HAVO/VWO regulier
- maatschappijwetenschappen HAVO/VWO pilot

De constructie van opgaven vindt grotendeels thuis plaats. De omvang van de werkzaamheden verschilt per vak, maar neemt meestal enkele uren per week in beslag. U bent als docent werkzaam in het schooltype waarvoor u de toets of het examen maakt en u heeft recente ervaring met examenklassen. U beschikt over gedegen vakkennis en u heeft ervaring met Word. Docenten die meewerken aan een schoolboekmethode, komen niet in aanmerking.

Informatie en reageren
Wilt u meer weten? Kijk dan op www.cito.nl
 en reageer uiterlijk zondag 2 maart 2014.

3 + = zeven