Op dinsdag 26 november van 20.00 tot 21.30 uur vindt bij ProDemos in Den Haag het debat ‘Brusselse Stoofpot’ plaats. Wij nodigen u uit om hierbij aanwezig te zijn. Voorafgaand aan het debat kunt u genieten van een speciaal samengestelde dagschotel bij restaurant Dudok, net als ProDemos gevestigd aan de Hofweg 1 in Den Haag.
Het landbouwbeleid van Europa is voor een groot deel bepalend voor wat er op je bord ligt. Hier en in de rest van de wereld. Achter het Europese landbouwbeleid schuilen politieke keuzes. Welke keuzes en alternatieven spelen er in Brussel en in Nederland op het gebied van het landbouwbeleid? Hoe denken onze Nederlandse politici hierover? En wat zijn de gevolgen hiervan? Een debat over de verschillende politieke visies op het Europese landbouwbeleid en de praktische consequenties van deze keuzes.

Reageer


zes − = 5