Speel een game met een hoge fun factor en doe meteen iets goeds voor de wereld! In het nieuwe spel WaterConnexx dat in de week van 4 november wordt gelanceerd ben je verantwoordelijk voor het watermanagement in een conflictgebied. Je zorgt voor de aanleg van waterleidingen, putten en pompen, en samen met andere spelers zet je je in voor het behalen van het ‘community goal’: een echt waterproject in Afrika.
WaterConnexx plaatst de speler middenin een moeilijke maar veelvoorkomende setting: een arm gebied zonder water- of sanitaire voorzieningen. ‘Het is aan de spelers om strategisch, zoals bij Sim City, te kiezen hoe ze het waternetwerk aanleggen om alle bewoners gezond te houden en te zorgen dat ze niet met elkaar op de vuist gaan voor toegang tot water,’ vertelt Wouter Tom, projectleider van WaterConnexx. ‘Hoe beter dit lukt, hoe meer punten!”
Speel mee en word zelf ook enthousiast op www.waterconnexx.nl .

Reageer


+ 9 = tien