Op dinsdag 8 oktober organiseert de Nederlandse Transplantatie Stichting de eerste landelijke persdag voor schoolkrantredacteuren uit het voortgezet onderwijs, met onder andere een masterclass journalistiek van Rik van de Westelaken en een echt persmoment met minister Edith Schippers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De persdag voor schoolkrantredacteuren is bedoeld om de discussie over orgaan- en weefseldonatie onder jongeren goed op gang te helpen. Interessant voor scholieren geïnteresseerd in journalistiek en voor praktische opdrachten zoals een profielwerkstuk of betoog? Meld ook twee leerlingen van uw school aan via info@prstunt.nl. Meer informatie: http://www.transplantatiestichting.nl/nieuws/onderwijs/kom-naar-de-landelijke-persdag-voor-schoolkrantredacteuren
 
Van 14 tot en met 20 oktober is het weer Donorweek. Stel je collega eens de vraag: Ben jij al donor? 
Leuke tips & actie-ideeën vind je op onze website

Reageer


7 − twee =