De Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW) reikt in 2013 voor de vijfde maal de KNAW Onderwijsprijs uit aan de twaalf beste vwo-profielwerkstukken van Nederland. Met deze prijs wil de KNAW wetenschappelijke topprestaties in het Nederlandse voortgezet onderwijs benadrukken en stimuleren. In alle vier profielen worden prijzen uitgereikt, drie prijzen per profiel.

Wat valt er te winnen:
·        Leerlingen winnen een studiebeurs ter waarde van 1500 euro, bestemd voor het eerste studiejaar aan een Nederlandse universiteit of hogeschool.
·        Docenten winnen een gezamenlijke culturele weekendreis naar een Europese stad.
·        Scholen ontvangen een plaquette van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen.
 
Scholen kunnen de komende tijd weer hun vwo-profielwerkstukken inzenden. Het inzenden verloopt dit jaar digitaal via inzenden.knawonderwijsprijs.nl. De inzendtermijn loopt nog tot en met 14 maart 2013. Kijk voor meer informatie over de prijs en meedoen op www.knawonderwijsprijs.nl

Reageer


7 + = tien