Dagjelesgeven bemiddelt professionals die gastlessen geven in het voortgezet onderwijs. Het doel is om jongeren in contact te brengen met mensen uit verschillende werkvelden en te inspireren voor hun profiel-, studie- en beroepskeuze.

De vrijwillige gastdocenten van Dagjelesgeven geven antwoord op vragen als: Wat betekent carrière maken in de praktijk? Hoe bouw je een interessant CV en wat betekent dat voor de keuzes die je nu moet maken?
Maak kennis met 1 of meer van de ruim 275 verschillende gastdocenten uit allerlei werkvelden die vertellen over hun carrière en de keuzes die zij gemaakt hebben.  Over successen en mislukkingen, dromen en daden, levenslessen en praktische tips. Op aanvraag van de scholen, selecteert Dagjelesgeven geschikte kandidaten en brieft hen met behulp van ervaren trainers uit het onderwijs. 
Dagjelesgeven heeft geen winstoogmerk en wordt mogelijk gemaakt door de vrijwillige inzet van scholen en bijdragen uit het bedrijfsleven. Interesse? Ga naar de website dagjelesgeven.nl voor meer informatie en aanmelding. 
Ga naar de website »>

Reageer


× acht = 8