De overlegeconomie is kenmerkend voor Nederland. Maar wat weten we er eigenlijk over? Waaruit bestaat de overlegeconomie? Welke partijen zitten erin? Wat gebeurt er bij al die overleggen? Wat hebben we eraan?
De antwoorden op deze vragen kunnen leerlingen (en docenten) in het VO binnenkort vinden op de website over de overlegeconomie. Deze website is gemaakt door de Sociaal-Economische Raad (SER) en richt zich onder andere op leerlingen uit de hogere klassen van havo en vwo. Zij kunnen hier de basisinformatie over het poldermodel vinden. De website bevindt zich nog in een testfase, en reacties op het testmodel zijn welkom.
De SER is benieuwd naar uw mening over de website. Wat vindt u van de inhoud? Is deze goed gestructureerd en helder verwoord? Wat vindt u van de presentatie? Zijn er aspecten die beter kunnen? We doen er graag ons voordeel mee.
Stuur een mail naar: Elizabeth Palandeng, Communicatie SER, en u krijgt de link toegestuurd. U kunt zich aanmelden tot en met woensdag 7 maart.

× zes = 54