Op dinsdag 14 februari 2012 organiseert de Atlantische Onderwijscommissie haar jaarlijkse onderwijsconferentie in het Academiegebouw van de Universiteit Utrecht.
Dit jaar is gekozen voor het thema: De Verenigde Staten en hun federale overheid 1865-1965

Het thema van deze onderwijsdag is geïnspireerd op één van de twee nieuwe onderwerpen voor het Centraal Schriftelijk Examen Geschiedenis (HAVO/VWO) in 2013. De hoofdthema’s van dit eindexamenonderwerp worden tijdens het ochtendprogramma door verschillende sprekers behandeld. Daarnaast vinden er op 6 november 2012 weer presidentsverkiezingen plaats in de Verenigde Staten, waarbij het Amerikaanse volk beslist over de politieke toekomst van president Obama. Hier wordt vooral ’s middags tijdens de workshops aandacht aan besteed.

Klik hier voor het volledige en actuele programma van de onderwijsdag en het digitale aanmeldingsformulier. U kunt zich tot uiterlijk 8 februari inschrijven.

Reageer


4 + = dertien