Studiemiddag voor VMBO-docenten

Hoe kun je een abstract concept als de rechtsstaat handen en voeten geven in de les? Op donderdag 12 januari 2012 organiseert ProDemos in samenwerking met de lerarenopleidingen geschiedenis en maatschappijleer van de Universiteit Utrecht (COLUU) een studiemiddag over de rechtsstaat, speciaal voor VMBO-docenten. Tijdens een didactiekworkshop maakt u kennis met meerdere activerende werkvormen die direct te gebruiken zijn in de les. Daarnaast is er een inhoudelijke lezing over de rechtsstaat en de grondrechten. Deelname aan de studiemiddag kost 45 euro. De middag vindt plaats in Utrecht en duurt van 16.00 tot 19.00 uur.
Heeft u belangstelling voor deze studiemiddag? Kijk dan op www.prodemos.nl. Daar vind je nadere informatie over het programma.

Reageer


2 + = zeven