Met de aanmelding van nieuwe studenten, docenten-in-opleiding maatschappijleer en maatschappijwetenschappen loopt het weer storm. Zo worden bij de Universiteit Utrecht nog 7 stageplekken gezocht en bij de Universiteit Leiden zijn ze nog op zoek naar 14 (!) goede stageplekken voor docenten-in-opleiding maatschappijleer en maatschappijwetenschappen. Goede stageplaatsen zijn natuurlijk voor alle lerarenopleidingen van belang.
Vandaar het volgende dringende verzoek:
Als je goed ingevoerd bent in je vak (bekwaam en bevoegd)
én er is  bij jou in de sectie nog geen stagiaire opgenomen om het vak te leren
én je houdt enorm van je vak
zou je dan alsjeblieft het komend schooljaar een stagiaire van één van de lerarenopleidingen willen opnemen?

Het kost je zeker tijd, maar je leert zelf ook veel van het begeleiden van een nieuwe collega en je helpt om de kwaliteit van het maatschappijleeronderwijs in Nederland naar een nog hoger niveau te tillen. Je kan mailen naar het secretariaat van de NVLM (felixvanvugt@nvlm.nl) en dan zorgen wij er voor dat de contacten met de lerarenopleiding worden gelegd.

Reageer


vijf − 1 =