Dit jaar organiseerde de NVLM voor de vijfde keer de profielwerkstukwedstrijd. Voor het eerst konden ook VMBO-sectorwerkstukken ingezonden worden. Inmiddels is bekend wie op 14 juni met Job Cohen mogen dineren in de Euromast! De jury heeft de volgende leerlingen als winnaars uitgeroepen:
- Kim Landwer Johan en Jessica Lips van SG De Lingeborgh in Geldermalsen. Zij hebben het beste vmbo-werkstuk geschreven met de titel “Kinderarbeid”.
- Tom van der Krieke van het Fons Vitae Lyceum in Amsterdam. Hij heeft het beste havo-werkstuk geschreven met de titel “The Wire in Nederland? Van een idee naar een scenario in Amsterdam-Oost”.
- Feline Nieuwkoop en Evelien Zonnenberg van het Altena College in Sleeuwijk. Zij hebben het beste vwo-werkstuk geschreven met de titel “Theorieën getoetst. Enkele sociaalwetenschappelijke theorieën en hun toepassing op het Altena College”.
De NVLM feliciteert deze leerlingen en hun docenten van harte!

Voor meer informatie, zie: http://nvlm.nl/nvlm/activiteiten/wedstrijd/.

2 × = acht