Voor de vijfde keer organiseert de NVLM de profielwerkstukwedstrijd. De beste profielwerkstukken, (deels) geschreven voor het vak maatschappijleer of maatschappijwetenschappen, maken wederom kans op een ‘hoge’ prijs.
Dit jaar kunnen óók VMBO-sectorwerkstukken voor het vak maatschappijleer 2 worden ingestuurd!
U kunt het HAVO- of VWO-werkstuk van uw leerling(en) insturen naar: profielwerkstuk@nvlm.nl. U kunt ook meerdere werkstukken insturen. Mail het werkstuk samen met een ingevuld deelnameformulier voor 1 april 2011.
U kunt het VMBO-werkstuk van uw leerling(en) insturen naar: sectorwerkstuk@nvlm.nl. U kunt ook meerdere werkstukken insturen. Mail het werkstuk samen met een ingevuld deelnameformulier voor 1 april 2011. Zie voor meer informatie www.nvlm.nl.

Je mag geen reactie toevoegen.