Denk en praat mee op symposium 7 oktober in Den Haag
Filosoof Herman Philipse, kabinetsadviseur / auteur Richard Reeves en vrijdenker Fouad Laroui gaan, op uitnodiging van de John Stuart Mill Stichting, met een pro-actief publiek op zoek naar de overeenkomsten tussen de Islamitische en Liberale maatschappijvisie.
“In het publieke debat worden vaak de verschillen tussen bevolkingsgroepen en hun leefwijze benadrukt, maar blijven de mogelijke overeenkomsten onderbelicht. Het debat over de integratie van Moslims in Nederland vraagt om een meer gebalanceerde set van uitgangspunten en wij willen daar op deze avond met de sprekers en het publiek aan bijdragen”, aldus de stichting.
De John Stuart Mill Stichting stelt zichzelf tot doel het denken en discussiëren over (vrijzinnig) liberale grondbeginselen onder een breed publiek te stimuleren.
Het symposium vindt plaats in de Idazaal, Prinsestraat 37 in Den Haag. De deuren zijn open vanaf 19.30 uur en het programma vangt aan vanaf 20.00 uur. Inschrijven via www.jsmill.nl/symposium.html. Kosten € 15,=

Reageer


8 − zeven =