We berichten al eerder over deze wedstrijd, nu heb je iets langer de tijd gekregen want de uiterste inleverdatum is 19 juni!

Microsoft Nederland, Geodan en de Vrije Universiteit Amsterdam de Share Your Virtual Earth wedstrijd waarmee jullie  kunnen laten zien wat er met Virtual Earth mogelijk is. Voor de winnaars zijn er de volgende prijzen:

  • - een ballonvlucht voor twee personen,
  • - een digitale spiegelreflexcamera
  • - of een XBOX 360!

De organisatie daagt iedereen uit om op een leuke grappige of nuttige manier multi-media aan Virtual Earth te linken. Daarbij kan gedacht worden aan iets simpels als het tonen van multimedia (foto’s, films of zogenaamde ‘foto-synths’) waar je de GPS locaties van hebt (ook wel: geotagging), of een ‘mashup’ waarmee je dynamische informatie zoals verkeersinformatie op een kaart zet (zie bijvoorbeeld: research.geodan.nl/traffic en dan inzoomen op Nederland). Ook het linken van maatschappelijke issues aan Virtual Earth wordt zeer gewaardeerd!

Op de website staan de uitgebreide spelregels en kunnen scholieren zich inschrijven; alleen of samen met een team van drie klasgenoten. Bijdrages kunnen uiterlijk ingestuurd worden tot 15 juni 2009 middernacht. Ga voor meer informatie naar www.geoyouthcapital.com.

Reageer


zeven − 7 =