Katrina spel

Katrina spel

Samen met leerlingen van Canarsie High School (Brooklyn, VS) hebben game-designers een 'side-scrolling platform game' gemaakt dat online gepeeld kan worden. Het spel kent diverse levels en je bent in het spel een Vivica Water een jonge vrouw die vanuit New York op zoek gaat naar haar moeder. Deze zit in New Orleans dat dreigt onder water te raken. Ze moet dan ook allerlei obstakels zien te vemijden en opdrachten uitvoeren voordat ze haar moeder heeft gevonden. Ondertussen leer je ook nog wat over de achtergronden van deze ramp. Wel in het Engels, maar dat is goed te volgen.

Zeker nu dit deel van de VS en de Cariben weer in het stormseizoen zijn aangeland is het spel erg actueel. Dus Katrina nu als spel en misschien Gustav en Hanna volgend jaar?
Meer info over de hurricanes

Het spel

Reageer


− 1 = vijf