Topografiespel met verschillende levels. Kies welk deel van de wereld je wilt spelen en het level. Vervolgens klik je op 'show me the maps' en klik je steeds op het juiste antwoord. Score wordt bijgehouden. Wel in het Engels.

4 Reacties op “Waar is wat?”

 1. kim zegt:

  ik wil meer te weten komen over topgrafie hoe het nou in elkaar zit en hoe leuk het kan zijn maar deze site vind ik geweldig echt leuk verzonnen als ik het een chijfer mog geven zou ik het een dikke 10 geven!!!

  van kim kusjesxxx

 2. Liz zegt:

  ik zou het handig vinden als je Europa landen plus hoofdsteden. kunt aanklikken.
  verder een dikke 8! oovr de site
  XXX mij

 3. hoi zegt:

  hee!

  Het is allemaal engels hoe krij ik het tot nederland??

 4. Topo huh???? zegt:

  Waar kan ik oefenen???????????

Reageer


6 + negen =